Gép- és fémipari felhasználás

Az INCONTTECH® biológiailag lebomló, ipari lemosó folyadék széles körben használható a gépipar területén fémes felületek mosására és a felületi szennyeződések eltávolítása céljából. Használatával tökéletes felületet biztosíthatunk a fémbevonatok, festékek és egyéb ipari bevonatok előfeltételeként!

Az ipari, automatizált mosóberendezésekben történő alkalmazásával jelentősen meghosszabbítható a berendezések szerviz életciklusa mivel nem terheli káros hatásokkal az működő felületeket (hasonló besorolású, mint a vízzel történő mosás)!

Nagyméretű, többszörösen tagolt felületű munkadarabok, festés előtti zsírtalanítása és felület előkezelése esetén használata felületaktív reagensként ajánlott, amely leegyszerűsíti a magasnyomású mosás munkafázisát. Alkalmazásával tökéletesen kiválthatóvá válnak a hagyományosan alkalmazott gyúlékony, jellemzően szénhidrogén származék mosófolyadékok. A kezelésbe vett felület maradéktalanul tisztává, a megfelelő folyamatközi tárolást föltételezve tartósan passziválttá, azaz festék és egyéb védőbevonattal elláthatóvá válik.

Az INCONTTECH® biológiailag lebomló, ipari lemosó folyadék mérsékelten vízlágyító hatású és csökkenti a vízben oldott sók koncentrációját! Ez szolgál alapul az elektromotorok és elektromos berendezések karbantartásához, amelynek során összhangban a vonatkozó szabályozásokkal (elektromotor alkatrészek –álló- és forgórészek- mosása forszírozott szárítással) a tekercselés szigetelése nem károsodik.