Társaságunk számos ipari projekt részeseként tevékenykedik a Közép-Kelet Európai piaci szegmensben mint az Inconttech® termékek előállítója és kizárólagos forgalmazója. Az Inconttech® ipari mosó-, tisztító- és passziváló folyadék egy univerzális, környezetbarát, biológiai úton lebomló koncentrátum, amely az ipari felülettisztító és felületkezelő anyagok új generációjának képviselője. Termékünk kiválóan alkalmas minden nemű olajos és zsíros szennyeződés eltávolítására könnyű- és nehéz fém, műanyag, gumi, üveg és egyéb felületekről. Alkalmazásával kiválthatóvá válnak a piacon jelenleg megtalálható kifejezetten környezetkárosító és veszélyes alkotóelemeket tartalmazó vegyszerek. Javasoljuk a társaságunk által kínált megoldást az ipari gyakorlatban széles körben elterjedt, kőolaj- és benzinszármazék, továbbá triklór-etilén alapú és egyéb maró lúg vagy sav bázisú mosó-tisztító és passziváló szerek helyett! Alkalmazása esetén elkerülhetővé és kiválthatóvá válnak az emberi szervezetet és az élő környezetet súlyosan terhelő és veszélyeztető anyagok.

Termékünk kiválóan alkalmas fém felületek technológiai tisztítására, zsírtalanítására és időközi passziválására a későbbi felületvédelmi bevonatok felvitele céljából, úgymint festékek és lakkok, hőre lágyuló és keményedő műanyag bevonatok, szálerősítésű műgyanta bevonatok (GRP).

Jellemző felhasználási területek:

 1. Fémfelületek zsírtalanítása: Felületvédelem előtti zsírtalanítás és passziválás. A felületen létrejött zsíros olajos szennyeződések maradéktalanul eltávolíthatók biztosítva a bevonatok tökéletes tapadását. Festék-, lakk-, műanyag/műgyanta-, tűzi zománc-, galván- továbbá egyéb szálerősítésű bevonatok úgymint a GRP (glass fiber reinforced plastic) korrózióvédelmi bevonatok felület előkészítésére alkalmas.
 2. Járműjavítás: A szerves olajokkal és kenőanyagokkal valamint szintetikus származékokkal erősen szennyezett felületű alkatrészek tisztítására használható (a gyakorlatban ezeket a szennyeződéseket benzin származékokkal illetve maró hatású ipari lúgokkal, savakkal távolítják el).
 3. Ipari termelő üzemek: Az autóipar, a gépgyártás, az élelmiszeripar és egyéb termelő iparágak termék előállító folyamatai során számtalan esetben van szükség fémes és nemfémes felületek, polimer, gumi és üveg alkatrészek, részegységek jellemző felületeinek mosására, tisztítására. Az Inconttech® a tisztító képessége mellett tartósan passzivált felületet biztosít a későbbi munkafázisok során.
 4. Szénhidrogén előállítás és feldolgozás: Kőolajtárolók, szállító tartályok, földalatti és felszíni tartályok, tartálykocsik időszakos tisztításához. Magas viszkozitású kőolaj- és bitumenszármazékok eltávolítására alkalmas.
 5. Kőolaj kitermelés: Az Inconttech? biológiailag lebomló, demulzifikációs koncentrátum alkalmazásával a kőolaj kinyerés hatékonysága nagyban javítható. A gyengén mineralizált folyadék nem képez emulziót az olajszármazékokkal leegyszerűsítve ez által a szeparációs folyamatot.
 6. Közterületek, tömegközlekedési eszközök tisztítása: Épületek, homlokzatok, utak, úttestek olajos, zsíros és egyéb szennyeződéseinek hatékony eltávolítása. Tömegközlekedési járművek külső-belső felületeinek tisztítása, várók- és egyéb közforgalmú helyek takarítása.
 7. Hőcserélő egységek és klímaberendezések tisztítása: Ipari és háztartási hőcserélők, hűtő-fűtő berendezések tisztítása.
 8. Graffiti eltávolítás.
 9. Rekultiváció: Kőolaj- és egyéb olajszármazékokkal kontaminált talaj rekultivációja. Tekintettel a termék demulzifikációs hatására a szeparált szennyeződés nagy hatékonysággal nyerhető ki a rekultivációs eljárás során.
 10. Bőrfeldolgozás: a feldolgozás során csökken a hat vegyértékű króm tartalmú elegyek problematikája és minimalizálható a zsírtartalom.
 11. Kazántisztítás: Korom, vízkő és egyéb só lerakódások eltávolítására alkalmas.

Az Inconttech® ipari mosó- és tisztító koncentrátum nem ionos felületaktív anyagok, nem organikus sók és egyéb speciális összetevők konzervált, amorf elegyének származéka.

A 0.1-2% koncentrációjú vizes oldat pH=8,5-9,7 enyhén lúgos kémhatású.

Kérem keressék társaságunkat a megadott elérhetőségek bármelyikén, amennyiben fent elsoroltak felkeltették becses érdeklődését!

Ajánlatunkkal és további információkkal mindenkor állunk szíves rendelkezésükre!

 

Nagy Lajos
ügyvezető

Bátyi Szabolcs
kereskedelmi igazgató