Alkatrészmosás

Az INCONTTECH® biológiailag lebomló, ipari lemosó folyadék zárt technológiájú, mosó- és zsírtalanító folyamatok során történő használata nem igényli a meglévő mosóberendezések műszaki és technológiai megváltoztatását, továbbá nincs szükség a folyamat végén, további lépésként öblítésre.

A járműjavító telephelyek vonatkozó szabványai speciális előírásokat alkalmaznak a gördülő elemek, rögzítő- és tengelyelemek, csapágyak szétszerelést, javítását és hibahely megállapítását megelőző mosás fázisai során használt mosó- és tisztító szerekre. A mosási folyamat során az esetlegesen visszamaradó só kiválások nem kívánt korróziós folyamatokat eredményeznek az intenzív terhelésű egységeken. A visszamaradó felületi szennyeződések pedig a későbbi mérési eredmények torzulásához vezetnek.

Az INCONTTECH® biológiailag lebomló, ipari lemosó folyadék kifejezetten hatékonyan alkalmazható a gördülő kerék-párok, rögzítő- és tengelyelemek, csapágyak mosására és zsírtalanítására. A koncentrátum használata nem okoz oxidációt és korróziót a kezelésbe vett fém felületen. A passziváló és antisztatikus összetevők jelenlétének állandó biztosítása garantálja a fémfelületek időszakos konzerválását, megfelelő folyamat közbeni tárolást feltételezve.

Mivel az INCONTTECH® ipari lemosó folyadék nem oldja az olajszármazékokat és azokkal nem képez emulziót az automatizált ipari mosóberendezésbe integrált szénhidrogén szennyeződés leválasztó egységgel használva számos felületkezelési probléma megelőzhető és kiküszöbölhető. A mosás során leválasztásra került szénhidrogén származék összetevők külön gyűjtve ártalmatlaníthatók vagy speciális eljárással regenerálhatók.