Erőművi és ipari felhasználás:

A hőcserélő egységek használata során az aszfalt, a műgyanta és paraffin származékok a csőkötegek belső falán csapódnak ki üledékes lerakódást képezve. Hasonló jelenség játszódik le a kompresszorok belsejében olajos, mechanikai elemeket is tartalmazó kiválások formájában. A gáz kompresszorok hatásfokát és élettartamát nagyban növeli, ha a hőcserélő egység csőkötegeit és a gázturbina áramlással érintkező egységeit a környezetbarát INCONTTECH® ipari lemosó folyadékkal rendszeresen tisztítjuk.

Az INCONTTECH® ipari lemosó folyadék nagymértékben képes oldani az aszfaltszármazékokat, különféle származék gyantákat és parafinokat, ami a csőkötegek belső felületének tökéletes tisztítását eredményezi.

Az INCONTTECH® ipari lemosó folyadék maradéktalanul eltávolítja a fém felületeken felhalmozódott szerves összetevőket anélkül, hogy az alumínium oxidációját erőteljesen kiváltaná. Az INCONTTECH® ipari lemosó folyadék hatására csökkennek az áramlási ellenállások, fajlagosan növekszik a hőcserélő belső felülete. A komprimált gáz hőmérséklete csökken, ami a gázátadó állomások hatásfokát növeli.